Política de privacitat

En compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE), ASSOCIACIÓ NARINAN PROJECTE SOCIAL FAMILIAR informa els usuaris que ha creat un perfil a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram amb la finalitat principal de donar publicitat als seus productes i serveis.

Dades d’ASSOCIACIÓ NARINAN PROJECTE SOCIAL FAMILIAR:

L’usuari, que disposa d’un perfil a la mateixa xarxa social, ha decidit unir-se a la pàgina creada per ASSOCIACIÓ NARINAN PROJECTE SOCIAL FAMILIAR i, d’aquesta manera, mostra el seu interès en la informació a què es doni publicitat a la xarxa. Quan us uniu a la nostra pàgina, ens doneu el vostre consentiment per al tractament de les dades personals publicades al vostre perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la xarxa social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

ASSOCIACIÓ NARINAN PROJECTE SOCIAL FAMILIAR té accés i tracta la informació pública de l’usuari, en especial el seu nom de contacte. Aquestes dades només s’utilitzen dintre de la xarxa social. No s’incorporen a cap sistema de tractament.

Amb relació als drets a què teniu d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les vostres dades de caràcter personal i que podeu exercir davant d’ASSOCIACIÓ NARINAN PROJECTE SOCIAL FAMILIAR, heu de tenir en compte els matisos següents:

  • Dret d’accés: el defineix la funcionalitat de la xarxa social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
  • Dret de rectificació: només es pot satisfer amb relació a la informació que estigui sota el control d’ASSOCIACIÓ NARINAN PROJECTE SOCIAL FAMILIAR, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pàgina mateixa. Normalment, aquest dret l’heu d’exercir davant la xarxa social.
  • Dret de limitació de tractament: és el dret on es limiten els fins del tractament previstos de manera original pel responsable de tractament.
  • Dret de supressió: és el dret a suprimir les dades de caràcter personal de l’usuari, a excepció del que està previst en el mateix RGPD o en altres normatives aplicables, que en determinen l’obligatorietat de la conservació, en temps i forma.
  • Dret de portabilitat: dret a rebre les dades personals que l’usuari, hagi facilitat, en un format estructurat, d’ús comú i de lectura mecànica, i a ser transmesos a un altre responsable.
  • Dret d’oposició: dret que té l’usuari perquè no es dugui a terme el tractament de les seves dades de caràcter personal, o se’n cessi el tractament per part d’ASSOCIACIÓ NARINAN PROJECTE SOCIAL FAMILIAR.

ASSOCIACIÓ NARINAN PROJECTE SOCIAL FAMILIAR realitza les actuacions següents:

  • Accés a la informació pública del perfil.
  • Publicació al perfil de l’usuari de tota la informació ja publicada a la pàgina d’ASSOCIACIÓ NARINAN PROJECTE SOCIAL FAMILIAR.
  • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la xarxa social.
  • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran al perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions. Per fer-ho, ha d’accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L’usuari, un cop s’ha unit a la pàgina d’ASSOCIACIÓ NARINAN PROJECTE SOCIAL FAMILIAR, hi pot publicar comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia compatible amb la xarxa social. L’usuari, en tots els casos, n’ha de ser el titular, ha de tenir els drets d’autor i de propietat intel·lectual o ha de comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc., que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o la moderació, i/o que infringeixin, violin o vulnerin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la llei. En aquests casos, ASSOCIACIÓ NARINAN PROJECTE SOCIAL FAMILIAR es reserva el dret a retirar immediatament el contingut i podrà sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

ASSOCIACIÓ NARINAN PROJECTE SOCIAL FAMILIAR no es fa responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que es publiquin a la pàgina no s’emmagatzemen en cap sistema de tractament per part d’ASSOCIACIÓ NARINAN PROJECTE SOCIAL FAMILIAR, però sí que romanen a la xarxa social.

Concursos i promocions

ASSOCIACIÓ NARINAN PROJECTE SOCIAL FAMILIAR es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en què pot participar l’usuari que s’ha unit a la seva pàgina. Si s’utilitza la plataforma de la xarxa social per fer-los, les bases es publicaran a la xarxa social corresponent. Sempre de conformitat amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.

La xarxa social no patrocina, avala ni administra de cap manera, ni està associada a cap de les nostres promocions.

Publicitat

ASSOCIACIÓ NARINAN PROJECTE SOCIAL FAMILIAR utilitza la xarxa social per donar publicitat als seus productes i serveis; en tot cas, si decideix tractar les vostres dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre de conformitat amb les exigències legals de la RGPD i de la LSSI-CE.

No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina d’ASSOCIACIÓ NARINAN PROJECTE SOCIAL FAMILIAR perquè ells també puguin estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la xarxa social: