Equip narinan

L’equip de narinan està format per persones que actuen com a voluntàries, sòcies o donants.

La major part del voluntariat va als centres educatius i treballa directament amb els infants, fent reforç escolar. També n’hi ha que col·laboren en tasques de secretaria tècnica, xarxes socials, etc.

Gràcies a les persones associades i les que fan donacions comptem amb el suport econòmic i logístic que fa viable la missió de narinan.

La Junta Directiva està integrada per 6 socis en qui recau la direcció tècnica de l’associació:

Sylvia Wanguemert

Sylvia Wangüemert Figueras

Presidenta
Nascuda a Barcelona l'any 1966. Empresària de professió, amb experiència en voluntariat en diversos àmbits (hospitalari i assistencial, suport a la lectura infantil i reforç escolar). És emprenedora, amb facilitat per a les relacions socials, es dedica, a més d'assumir les funcions pròpies de presidència, al mecenatge de l'associació i al suport pedagògic. Participa de forma activa com a voluntària fent reforç escolar a diversos centres.

Maria Teresa Marti

Maite Martí Basqués

Vicepresidenta
Nascuda a Barcelona l'any 1944. Amb àmplia experiència en el voluntariat de reforç escolar, coordina, juntament amb Rosa Abella, el voluntariat de l'associació (selecció, formació bàsica, atenció personalitzada). Té experiència sobretot en facilitar l'expressió oral i la lectura en català amb infants d'entre 6 i 12 anys. Participa de forma activa com a voluntària fent reforç escolar a diversos centres.

Tesorera de Narinan

Elisabet Martínez Blanco

Tresorera
Nascuda a Barcelona l'any 1974. Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Vic. Amb àmplia experiència en aquesta àrea s'incorpora com a voluntària per primera vegada a la nostra entitat i es fa càrrec dels assumptes comptables i de la gestió econòmica de l'associació.

Eulalia Comas

Eulàlia Comas Lamarca

Secretària
Nascuda el 1970 a Barcelona, i biòloga de professió, té experiència en el reforç escolar a estudiants d'educació Primària i Secundària en llengua (català, castellà i anglès), matemàtiques i medi. Dins l'associació assumeix les tasques pròpies de secretaria, i de suport a la direcció pedagògica. Participa de forma activa com a voluntària dins de l'entitat.

Rosa Abella

Rosa Abella del Cerro

Vocal fundadora
Nascuda a Barcelona el 1965, coordina les crides de voluntariat, la selecció i la formació bàsica de voluntaris, juntament amb Maite Martí. Té experiència com a voluntària en programes de reforç escolar en diversos centres i participa de forma activa fent sessions de reforç escolar a diversos centres.

Lidia Digon

Lidia Digon Doral

Directora pedagògica
Nascuda a la província de Lugo l'any 1958 i resident a Barcelona des del 1977. Mestra de professió i vocació, amb experiència de trenta-cinc anys a Educació Primària, els 9 darrers com a directora d'una escola de màxima complexitat d'un dels barris més desafavorits de la Ciutat de l'Hospitalet. Amb experiència en suport emocional a nens/es i famílies.

Cecília Gelpí Arroyo

Vocal
Psicòloga amb màster en gènere i desenvolupament, especialista en violència política i catàstrofes, facilitadora de mindfulness per la Universitat de Califòrnia (UCLA). Formada en el Programa de Mindfulness i Compassió per adults i joves (MSC i MFY) per la Universitat de San Diego (UCSD). Té més de vint anys d'experiència en suport psicosocial a població immigrada, refugiada, supervivent de violacions de drets humans, violència de gènere i persones privades de llibertat. Ha treballat amb ONGs i institucions.

Purificación Feijoo

Purificación Feijoo Molinos

Vocal
Nascuda l'any 1970 a Galícia. Llicenciada en Dret i Biologia. Com a llicenciada en Dret ha adquirit experiència professional en la gestió empresarial i com biòloga en la recerca científica relacionada amb el càncer de mama. En el temps lliure combina l'afició a la fotografia amb la participació com a voluntària en diverses activitats i associacions, entre els quals NARINAN, on continua el reforç escolar que ha prestat durant anys a familiars veïns.